Stef van Delft2021-02-09T13:31:56+01:00

Welkom op de website van Stef van Delft, Aluminium ramen, deuren en gevels

Stef van Delft is een aluminium-verwerkend bedrijf waar ruim 25 enthousiaste en vakbekwame mensen werken. Hoofdzakelijk worden hier aluminium profielen bewerkt en verwerkt tot ramen, deuren, winkelpuien en vliesgevels. Deze producten worden toegepast in de bouw; in zowel woning-, utiliteitsbouw (inclusief renovatie en onderhoud).

Familie-traditie

Ervaring en vakmanschap is er meer dan 100 jaar in de familie van Delft. Eind 19e eeuw begon opa Peerke van Delft met een smederij, waarna zoon Tini het bedrijf overnam in 1937.

In 1972 is ook Stef van Delft deel uit gaan maken van dit familiebedrijf en in 1989 is hij in Kaatsheuvel zijn eigen bedrijf gestart onder de naam Stef van Delft Kaatsheuvel b.v.. Zijn zoon Martijn van Delft is in 1996 de zaak komen versterken en in 2004 is zijn andere zoon Ties in de zaak gekomen, zodat de familie-traditie de komende decennia in stand gehouden wordt.
Stef van Delft produceert en monteert haar aluminium constructies voor allerlei toepassingen in kantoren, fabrieken, winkels en woonhuizen.

AL MEER DAN 100 JAAR VAKMANSCHAP
KLIK HIER OM DE VACATURE TE BEKIJKEN
KLIK HIER OM DE VACATURE TE BEKIJKEN

Samenwerkingen waar we trots op zijn!

Nieuws

VesteTuin, Tholen

NIEUW PROJECT VOOR STEF VAN DELFT In opdracht van De Kok Bouwgroep De wijk VesteTuin in Tholen is met verschillende projecten volop in aanbouw. De Kok Bouwgroep realiseert 17 ruime huurappartementen met diverse winkels [...]

By |maart 10th, 2020|
Ga naar de bovenkant