Stef van Delft Kaatsheuvel BV
Aluminium ramen, deuren en gevels

Stef van Delft Kaatsheuvel BV produceert en monteert aluminium ramen, deuren en gevels tot in de puntjes. Dat doen we al sinds 1989, toen Stef van Delft zich vanuit het ruim honderdjarige Drunense familiebedrijf vestigde in Kaatsheuvel en zich volledig specialiseerde in de productie en montage van aluminium kozijnen, ramen en deuren. De broers Martijn en Ties van Delft kregen al snel een rol in de zaak van hun vader en namen na verloop van tijd het stokje over van Stef.

Aluminium is een fantastisch materiaal met ongelooflijk veel mogelijkheden. Architectonisch, vormvast en onderhoudsvriendelijk. Bij Stef van Delft Kaatsheuvel BV volgen we alle moderne productietechnieken op de voet. We zijn een eigentijds familiebedrijf met traditionele normen en waarden. We doen wat we beloven, zijn secuur in onze voorbereidingen en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ervaar ons vakmanschap in aluminium en neem contact op!

Ties van Delft

“Als projectadviseur bespreek ik met particulieren, zakelijke opdrachtgevers en bouwaannemers alle mogelijkheden van aluminium kozijnen, ramen, deuren en gevels binnen hun ontwerp. Aan de hand van de bouwtekeningen maken we een heldere calculatie. Onze werkvoorbereiders engineeren het ontwerp van de architect.

Construeren met aluminium profielen is het specialisme van Stef van Delft Kaatsheuvel BV. Dus als we vanuit onze vakkennis iets kunnen toevoegen dat het ontwerp beter tot zijn recht laat komen, dan doen we dat met plezier. We nemen onze opdrachtgevers mee in het hele traject. Dus van voorbereiding tot oplevering.”

Martijn van Delft

“Zodra we van de klant een akkoord hebben ontvangen op ons projectvoorstel, start mijn werk: planning en uitvoering volgens afspraak. Perfectionisme zit ons in de genen. Het is het fundament van ons team. We houden ons daarom aan strenge kwaliteitseisen, meten uiterst zorgvuldig in, produceren CAD/CAM met CNC-machines en volgen elk project tot in detail.

Elke architectuur en elke stijl verdient de best bijpassende aluminium ramen, deuren en gevels. Ze vinden hun toepassing in woningen, bedrijfspanden, showrooms, sporthallen, zwembaden en horecagelegenheden. De mogelijkheden zijn enorm. We maken bijvoorbeeld ook ronde ramen, draaideuren, automatische schuifdeuren, vliesgevels en harmonicadeuren. Natuurlijk inclusief SKG-gecertificeerd hang- en sluitwerk en HR++ of triple beglazing in verschillende uitvoeringen zoals zonwerend, geluidwerend, inbraak werend en brandwerend.

Het is iedere keer weer prachtig om van een tevreden opdrachtgever te horen dat we hebben gemaakt wat we hebben beloofd. Afspraak is afspraak.”